Kirjaudu, niin tietosi tallentuvat pilveen ja pysyvät mukana eri laitteilla.
Voit käyttää sovellusta myös ilman tiliä, mutta silloin tiedot jäävät vain tähän laitteeseen. Kirjautuessa laitteelle kirjatut tiedot siirtyvät tilillesi.